A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

A hiba mielőbbi kijavítását kérik a Bajcsy-Zsilinszky - Kossuth utca kereszteződésében!

A közelben oktatási intézmények is találhatóak, így kiemelten fontos lenne a javítás.

2017. szeptember 21. - Mátészalkaleaks

Tisztelt Mátészalkaleaks!

Hónapok óta a Bajcsy-Zsilinszky - Kossuth utca kereszteződés gyalog átkelőjénél tátong ez a lyuk. Nap mint nap több száz diák halad el mellette, amely a nagy terhelés hatására tovább süllyedhet, ezáltal komoly balesetveszély áll fent...A közelben több oktatási intézmény is található. A Fényes napok programsorozat előtt sem voltak hajlandóak javítani a problémát, pedig ezen a kereszteződésen az egész felvonulás keresztül haladt, mindenki  testközelből láthatta a lyukat, hiszen ez már akkor is ott volt.Sokáig el sem volt kerítve, majd valaki ki találta a képen látható megoldást... Hát gratulálok.
Üdvözlettel:
Szendi Krisztián
A Mátészalkaleaks csoport, az olvasóval karöltve  Mátészalka Város Önkormányzatának Műszaki Irodájához fordult annak érdekében, hogy a probléma mihamarabb megoldódjon.
problema.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr2712883250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása