A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Olvasói levelek az utakról és a méretes gyomokról.

2017. augusztus 17. - Mátészalkaleaks

Tisztelt Mátészalkaleaks csoport !

Mátészalkán az  Északi körút nem rég került aszfaltozásra.Ha van idejük nézzék már meg hogy milyen állapotban van (gödrök,szintkülönbségek,vízelvezetés =0,ugyan ez érvényes a Kalmár út Alfi -ker felőli részénél is.Ráadásul sehol egy járda ,sehol egy vízelvezető árok eső vagy zápor esetén életveszélyes ezeken az utakon közlekedni,ugyan is sem az útegyetlenség sem az út széle nem látszik.Segítségüket előre is köszönöm.

-Árpád-

 

Kedves Árpád! Reméljük, hogy a nyilvánosság ereje is segít a körülmények jobbá tételében. Érdemes lenne a képeket elküldenie a muszaki@mateszalka.hu e-mail címre.

 

ut_szele.jpg

Az út széle már elfogyott.

szintkul.jpg

Jól láthatóak a szintkülönbségek.

jarda_nuku.jpg

Járdára lenne szükség.

 

Jó napot! Sajnos hogy ide kell irnom. De nem tett  semmit az önkormányzat a gaz ellen .Alig lehet eljárni az utcába a gaztol es a szeméttöl. Segitséget szeretnénk kérni hogy megváltozon ez a helyzet. A képek a Kalmár sor környékén készültek.

-Ágnes-

 

Kedves Ágnes! A terület teljes egészében nem biztos hogy az önkormányzat hatásköre. Mivel a sín mellett gazos a terület, vélhetően a MÁV-hoz is tartozik.Érdemes lenne megpróbálnia a jegyzo@mateszalka.hu e-mail címre levelet, mellékelve  a képeket.

 

kalmar_sor1.png

 

kalmar_sor_2.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr412758430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása