A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

A Petőfi park nem hívogat! Gondozatlan, és tele van szeméttel!

A városgazgálkodás segítségét kérik a lakók.

2017. május 17. - Mátészalkaleaks

Lássuk csak, mit nevez a szótár  parknak: A park egy gondozott terület, ami természetes vagy ahhoz hasonló környezetet teremt városokban vagy azokon kívül. 

Ez a meghatározás nem igaz a mátészalkai Petőfi parkra, amely elhagyatottnak tűnik. A gaz magas, a virágágyásban kókadt virágok próbálnak élettérre lelni a köves és száraz földben, a padok kopottak, festésre szorulnak és ha mindez nem lenne elég, akkor  szeméttel teli zsákok, egy halom komposztálásra való növényi hulladék, és egy műanyag vödör társaságában ücsöröghet az állampolgár.

Ebből nem kérnek a lakosok, és  a Mátészalkaleaks csoport tagjai sem, ezért kérjük a városüzemeltetési feladatokat ellátó Szalka-víz KFT gárdáját, hogy legyenek szívesek rendszeresen gondozni a parkot. Ez a park bár kicsi,de kitűnő árnyékos pihenőhely lenne  az Újtelep városrész családjainak számára  a forró nyári napokon. Igazi közösségi térré válhatna.

Amennyiben 2017. május 26-ig nem történik előrelépés, akkor mi, saját kezűleg próbáljuk meg rendbe tenni a parkot.

A képanyagot Anita, rendszeres olvasónk küldte be nekünk,  mint mátészalkai kisgyermekes anyuka, és tudatos állampolgár.Köszönjük.

 

park_szemet.jpg

 Van itt minden...

 

park_szemetkupac.jpg

  Van itt minden II.

park_fu.jpg

 Gondozatlan környezet.

 

park_virag.jpg

A kókadt virágok küzdenek a gyomokkal.

 

ucsoroghetsz_a_szemetben.jpgÜcsöröghetsz a szeméthegy  társaságában.

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr1712511649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása