A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Már két hete nem jó a Mátészalkai Kórházban a mammographiás gép.

2021. július 08. - Mátészalkaleaks
Információink szerint már két hete nem jó a kórházban a mammographiás gép (emlő vizsgálat).Hogy mikor lesz jó, azt senki sem tudja. A behívók az  emlőszűrésre ki vannak küldve a nőknek. Sokan beutaznak Mátészalkára, és csak a kórházban szembesülnek vele, hogy a gép nem jó. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében két helyszínen végeznek ilyen szűrést, Mátészalkán és Nyíregyházán.  A Mátészalkai  Emlődiagnosztikai Centrum az illetékességi területén kívül még Fehérgyarmat teljes, valamint Vásárosnamény és Nyírbátor területének egy részén végzi a szűréseket.
A Mátészalkai Kórház weboldalán és Facebook oldalán nincs tájékoztatás a készülék meghibásodásáról.
A MátészalkaLeaks közérdekű adatigénylésben kér tájékoztatást, valamint kérjük az intézményt, hogy az üggyel kapcsolatos legújabb információkat közöljék mihamarabb weboldalukon vagy Facebook oldalukon.
mammografia_mellrak_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr416616522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása