A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Olvasónk kérdezi: kötelező a Qr kódos matricát a gyűjtőedényekre ragasztani a lépcsőházak lakóinak is?

2021. február 14. - Mátészalkaleaks

Egyik olvasónk kérdése:

Sziasztok, körbejárnátok ezt a témát , most komolyan a lépcsőházak lakóinak is rá kell ragasztani ezt a QR kódot a kukákra?

A közszolgáltató tájékoztatása:

"A közszolgáltatási díjak beszedéséért felelős NHKV Zrt. számlalevelével együtt kiküldött matrica igazolja, hogy Ön a közszolgáltatói nyilvántartásban díjfizetőként szerepel, így jogszerűen veszi igénybe a hulladékgazdálkodási közszolgáltatást. Ezért nagyon fontos, hogy a vegyes hulladék gyűjtésére használt gyűjtőedényére felhelyezze a mellékelt matricát. Ha ez a matrica nincs felragasztva az edényre, alappal feltételezhetik munkatársaink, hogy az ingatlanhasználó díjfizetés nélkül akarja elszállíttatni a hulladékát. A matrica nélküli edényeket ellenőrizni fogjuk. Ha az ingatlan használója nem szerepel a nyilvántartásunkban, a kihelyezett gyűjtőedényt nem vagyunk kötelesek elszállítani. Emellett Társaságunk jogosult hatósági adatszolgáltatás alapján az ingatlanhasználó személyének megállapítására. "

Mivel a társasházakban élők is kaptak Qr kódot tartalmazó  matricát, nem lehet véletlen. Így csoportunk javasolja a matricák felragasztását.

 

150154052_3451483728294064_8686219731267142886_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr4216427530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anyama2003 2021.02.15. 10:19:13

Személyesen is próbáltam tenni ellene, nem ment. Tarthatatlan az az állapot, ami az Alkotmány úton tapasztalható a t. állattulajdonosok részéről. T. a kivételnek (összesen 2 fő 20 év alatt)állataik után nem takarítanak fel. Számoljunk, naponta ? adag ez? Kisgyermekes családok is élnek szép számmal, akik tavasztól sétálni viszik a kicsiket a "tiszta" , egészségesnek mondott zöldbe. Zöldbe? Napi szinten vakarjuk a fekáliát a cipőinkről. Amellett hogy kisgyerekeknek kimondottan veszélyes az egészségére, undorító még nézni is, nemhogy belelépni. Sokan unjuk már. Plakátolni próbáltam nem egyszer, beszéltem némelyikkel, lepereg róluk. Úgy gondolom, a nem kutya- és macskatulajdonosoknak is van joga a tiszta környezethez. Aki pedig állatot tart, takarítson utána.
süti beállítások módosítása