A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Megszűnhet az éjszakai száguldozás. Hamarosan nem kapcsolják ki éjszakára az Alkotmány úti közlekedési lámpákat.

2019. december 14. - Mátészalkaleaks

Mátészalkán este 8 órakor kikapcsolják a jelzőlámpákat és onnantól kezdve kész életveszély az Alkotmány úti gyalogos átkelőhelyeken átkelni. Este 8 óra után megindulnak a külföldi kamionok, és a gépkocsivezetők nem mindegyike veszi figyelembe a gyalogos átkelőhelyeket, így száguldozás kezdődik. Sokszor még a főúttól több száz méterre is jól hallatszik az esti, éjszakai száguldozás - írta Varga Miklós mátészalkai lakos még 2019. júliusában.

 

Akkor azt javasolta, hogy később kerüljenek kikapcsolásra a jelzőlámpák. Annál is inkább, mert Mátészalkán sokan dolgoznak gyárakban, ahol 21 óráig tart a munkavégzés, ha 21:30 körül kerülnének kikapcsolásra a jelzőlámpák, nagyobb lenne az esély arra, hogy biztonságban hazaérkezik az állampolgár.

 

A közelmúltban közmeghallgatást tartottak Mátészalkán, ahol a MátészalkaLeaks csoport képviseletében  Szabó Richárd vitte a testület elé Miklós felvetését.

 

A polgármester válaszolt az állampolgári javaslatra. Elmondta, hogy azt  támogatandónak tartja, és nem hinné, hogy ennek akadálya lenne a megvalósításnak.

 

 

A napokban válasz érkezett a közmeghallgatáson elhangzott  javaslatra, amelyet a lentiekben olvashatnak.

 

hp1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr2515352396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása