A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Olvasói levél: lehetne a világítás színvonalán is javítani a Mátészalka - Debrecen vasútvonalon?

2019. november 19. - Mátészalkaleaks

Tisztelt MátészalkaLeaks !

Közérdekű bejelentést tettünk a MÁV felé pár ismerősömmel együtt. Kérem adjanak teret a levelemnek az oldalukon- írja Lilla.

 

Tisztelt Vasúttársasság!

A vasúti járművek utastereiben, előterekben, mellékhelyiségekben a követelményeknek megfelelő egyenletes, az olvasást lehetővé tevő világításról kell gondoskodni.(Országos Vasúti Szabályzat 5.2.12. alpontja).

Miért nem teljesíti az OVSZ-ben leírt előírást a Vasúttársaság a Mátészalka-Debrecen vasútvonalon. Több ismerősünkkel rendszeresen azt tapasztaljuk, hogy félhomály van a vasúti kocsikban, még látni is alig lehet, nemhogy olvasni.
Pedig épp a Mátészalka-Debrecen vasútvonalon sokan közlekedünk a Debreceni Egyetemre vagy éppen a mátészalkai, nyírbátori vagy debreceni középiskolákba. Hosszú az út, hiszen a 78 kilométeres távolságot csaknem 2 óra alatt teszik meg a vonatok. Az úton sokszor próbálunk tanulni, hogy elüssük az időt, de ilyen fényviszonyok miatt nem könnyű, sokszor kislámpát viszünk. Kérjük, hogy hathatósan avatkozzanak be, tegyenek valamit! 
Javaslat:
cseréljék az egőket nagyobb teljesítményűekre, valamint vizsgálják felül a vasúti kocsikat, mert ha lassít a vonat, akkor tovább csökken a világítás intenzítása.
Kérjük, hogy részletes, tényeket tartalmazó választ adjanak,ne általánost. Jelöljék meg a határidőt, hogy mikorra kerül felszámolásara a probléma.

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr4115314338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása