A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Három hete ismét nem viszik el a szemetet az egyik mátészalkai társasháztól.

2019. szeptember 27. - Mátészalkaleaks

Még januárban írtunk arról, hogy  több héig nem szállították el a szemetet a Seregély utca egyik társasházától. Akkor a MátészalkaLeaks csoport és a lakók közérdekű bejelentéssel éltek Mátészalka Város Jegyzője felé,  és a közbenjárására elszállították a tetemes mennyiségű, a hetek során felgyülemlett hulladékot.

Most az előbbi helyszínen ismét, három hete nem tudják elvinni a szemetet, mivel a kukásautó nem tud balra nagy ívben kikanyarodni a Kölcsey utcára, pedig történt már forgalomtechnikai szabályozás a januári eset óta, de az nem sikerült jól, így maradt a probléma.

Az alábbi képen látható a jelenlegi helyzet:

img_20190920_133349.jpg

 

Mivel a kukásautó balra, nagy ívben tud kanyarodni, hiszen a Kölcsey utca egyirányú, ezért szemben kellene ( az út jobb oldalán) a képen látható 15 méteres szakaszon várakozni  tilos táblát kihelyezni.

Az érintettek elmondták, többen ismét nem tudják levinni a szemetet, gyűjteniük kell azt és  az elmúlt hetekben ismét elszaporodtak a patkányok a lakókörnyezetükben.  Szeretnék, ha végleges megoldást találnának már a problémájukra.

A MátészalkaLeaks csoport és az érintettek, most ismét közérdekű bejelentéssel élnek Mátészalka Város Jegyzője felé.

 

img_20190920_133322.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr7615174266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hatja2 2019.09.28. 08:44:41

Hozzánk sem tudott befordulni évekig a kukásautó, de a dolgozók elhúzták odáig a kukát, nem tudom hogy lelkiismeretből vagy jattért.

Sir Galahad 2019.09.28. 09:29:10

A szemétszállítási díjat beszedi a cég? Mert ha igen, kötelességük az elszállítást is megoldani.

Sir Galahad 2019.09.28. 09:40:43

Nem vagyok mátészalkai, de most kíváncsi lettem és megnéztem ezt az utcát térképen, többfelől is megközelíthető. Szerintem ha a fotón jelölt kereszteződés problémás, alighanem van másik.

fda 2019.09.28. 21:00:54

Gondolom a szemétszállításra kötött szerződésben benne van, hogy ha a kukásautó nem tud nagy ívben kanyarodni, akkor a környéken a szolgáltatást nem végzi el a szolgáltató.
süti beállítások módosítása