A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Karácsony óta nem szállítják el a szemetet a Seregély utca egyik társasházától.

A lakók már garázsaikban, szemeteszsákokban gyűjtik a hulladékot.

2019. január 14. - Mátészalkaleaks

Egyik olvasónk fordult hozzánk azzal a problémájával, hogy Mátészalkán a Seregély utca 1 szám alól állítása szerint a hulladékok elszállítását végző vállalat Karácsony óta nem üríti ki a kukákat.

A lakó elmondása szemétszállítást végző alkalmazottak azt a tájékoztatást adták, hogy a szemétszállító jármű nem tud behajtani az udvarra mert a kukásautó  túl széles, ezért nem történik meg az összegyűlt hulladék elszállítása.

A lakók fizetik a szolgáltatási díjat, így joggal várhatják el azt, hogy a szolgáltató is teljesítse kötelességét. Jelenleg három hét szemete található a kukákban, és mellette, valamint a lakók már szemeteszsákokban gyűjtik garázsaikban a hulladékot, amely miatt megjelentek a patkányok.

A közelben sütőipari termékeket előállító bolt és pizzéria is található.

A MátészalkaLeaks csoport közérdekű bejelentés tett az Észak-Alföldi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft felé, valamint Mátészalka Város  jegyzőjét is értesítette annak érdekében, hogy az áldatlan állapotokat a lehető leghamarabb megszüntessék.

 

seregely_u_1.png

seregely1_002.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr2514562394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása