A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Ismét műszaki hiba: most Nyíradony és Nyírgelse között hibásodott meg a mozdony.

2019. január 03. - Mátészalkaleaks

Reggelenként rendkívül sok tanuló indul iskolába Nyírbátor és Mátészalka felé a 4 óra 52 perckor Debrecenből induló és a menetrend szerint  6 óra 44 perckor Mátészalkára érkező személyvonattal.

A mai napon ennek a vonatnak a mozdonya  Nyíradony és Nyírgelse között meghibásodott, ezért ezen a szakaszon ideiglenesen szünetelt a vonatforgalom.

7 óra 11 perckor a  műszaki hibás szerelvényt a szakemberek bevontatták Nyírgelse állomása így újra elindulhatott a vonatforgalom Nyíradony és Nyírgelse között. Várhatóan kora délelőtt visszaáll a menetrendszerű közlekedés a Debrecen–Mátészalka vonalon.

A Budapestre közlekedő Kraszna Intercity sem tudott a meghibásodás miatt haladni, várhatóan 80 perces késéssel érkezik Debrecenbe.

szalka_2.png

 

kraszna.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr5614530890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása