A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Amennyiben lesz rá forrás, 2019. II. negyedévében kezdődik Debreceni Intermodális Központ építése.

2018. november 28. - Mátészalkaleaks

A MátészalkaLeaks csoport folyamatosan figyeli  azoknak a beruházásoknak a megvalósítását, amelyek szűkebb lakókörnyezetünk és régiónk életére nagy hatással lehetnek. Most a  Debreceni Intermodális Személyszállítási Központ beruházását figyeljük élénken. A fejlesztésről, a NIF Zrt munkatársait kérdeztük.

2018. november 7-én a NIF Zrt. eredményt hirdetett a „Debreceni intermodális személyszállítási központ és kapcsolódó létesítményeik kiegészítő tervezési feladatai és kivitelezése” tárgyú nyílt közbeszerzési eljárásban.

Az eljárás eredményesen lezárult, a nyertes Ajánlattevő a HUNÉP Universal Építőipari Zártkörűen Működő Részvénytársaság. A szerződés megkötésére a KBT 131.§ (5) bekezdése alapján a szerződő feleknek 60 nap áll rendelkezésükre az eredményhirdetést követően, amely 60 nap egyben a vonatkozó pont alapján az Ajánlattevő ajánlati kötöttségének a meghosszabbítását is jelenti.

Az összegezés kiküldését követő 10 napos szerződéskötési moratórium lejárt. Jogorvoslat a közbeszerzési eljárással szemben nem indult.

A kivitelezés, a szükséges forrás biztosítás esetén tervezetten 2019. II. negyedévben kezdődhet meg.

 

 

Tisztelettel:

 

NIF Zrt.

1134 Budapest, Váci út 45.

www.facebook.com/nifzrt

 

fopalyaudvar3.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr1014397614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása