A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Nem támogatták a középiskolások kérését, így marad a rohanás a fehérgyarmati buszhoz.

2018. november 13. - Mátészalkaleaks

Két héttel ezelőtt új ügybe kezdett bele  a MátészalkaLeaks csoport több olyan középiskolással karöltve akik Fehérgyarmaton élnek, de Mátészalkán tanulnak és nap mint nap bejárnak a mátészalkai középiskolákba.

A fiatalok problémája az, hogy a 7. óra végeztével szinte futniuk kell a mátészalkai  buszállomásról 13 óra 40 perckor Fehérgyarmatra induló buszhoz, és a MátészalkaLeaks sikerein felbuzdulva úgy döntgöttek, hogy most ők veszik kezükbe  a sorsukat és menetrend módosítást kedvezményeznek. Azt szerették volna elérni, hogy az említett busz öt perccel később induljon Fehérgyarmatra.

Az Északkelet-Magyarországi Közlekedésszervező Iroda szakértői megvizsgálták a kérést, és az alábbi érvek miatt nem támogatták a menetrend módosítását.

 

A szakértők levele:

 

a_level_1.png

 

A szakértők levele sajnos  pontatlan,  hiszen nem csak az Esze Tamás Gimnáziumban végződik 13 óra 35 perckor a 7.óra, hanem a Gépészeti Szakközépiskolában is.

Erre bizonyíték az intézmény házirendjéből kiemelt rész:

 

gepesz.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr5314370629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása