A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Középiskolások kérik az egyik Mátészalka és Fehérgyarmat között közlekedő buszjárat később indítását.

2018. október 30. - Mátészalkaleaks

Örülünk, hogy a MátészalkaLeaks csoport sikerei inspirálják a mátészalkai és környékbeli polgárokat. Most diákok fogtak össze annak érdekében, hogy a 13 óra 40 perckor  a mátészalkai buszállomásról Fehérgyarmat felé induló buszjáratot a buszos közszolgáltatást végző EMKK Zrt. 5 perccel később indítsa.

Az indok egyszerű: a hetedik óra után a Fehérgyarmatra igyekvő diákságnak csak öt perce van a buszállomásra vagy a Fő térre felérniük. Amennyiben ezt  a buszt lekésik, a  következő buszráratra 81 percet kell várniuk. 

 

Tisztelt Mátészalkaleaks csoport!

Egy, szinte minden fehérgyarmati és környékbeli diáktársaimat érintő ügyben szeretném a segítségüket kérni.

A lényegre térve, a probléma az, hogy a Mátészalkáról, Fehérgyarmatra 13.40 perckor induló autóbuszt diáktársaimmal együtt nagy sietséggel tudjuk csak elérni. A legtöbb középiskolában 13.35 perckor van vége a 7. órának, így mindössze csak 5 perc van rá, hogy ki érjünk az autóbusz pályaudvarra. Amennyiben lehetséges, megkérem a Mátészalkaleaks csoportot, hogy javasolja az Észak-Magyarországi Közlekedési Központ Zrt-nek hogy a 13.40 perckor Fehérgyarmatra közlekedő autóbuszt 5 perccel később, 13.45 perckor indítsa el.

Válaszukat és intézkedésüket előre is köszönöm.

2018.10.25.

Üdvözlettel:           I. Bence

 

A menetrend módósítási kérelmet az Északkelet-Magyarországi Közlekedésszervező Iroda megkapta, szakértők vizsgálják azt, hogy megalapotott-e a középiskolások kérése.

 

03buszoslp-904x600.jpg

Kép: www.bama.hu (illusztráció)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr8214334619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása