A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Petíciót indítottunk: soron kívül újítsák fel a 471-es főút Mátészalka és Nyírmeggyes közötti szakaszát.

2018. szeptember 27. - Mátészalkaleaks

Kedves Olvasó ! Épp most hoztuk létre a Soron kívül újítsák fel a 471-es főút Mátészalka és Nyírmeggyes közötti szakaszát. című saját petíciónkat.


Sokat jelentene nekünk, ha te is nevedet tudnád adni ehhez a kezdeményezéshez, mert:

A 471-es főút ezen szakaszán szinte mindennaposak a balesetek. Persze nem minden baleset oka az út rossz állapota, de az kijelenthető, veszélyt hordoz magában az út jelenlegi állpota. Tudjuk azt, hogy a Magyar Közút Zrt rendszeresen végez kátyúzási munkákat a szakaszon, de úgy ítéljük meg, hogy ez már kevés, a teljes felújítás jelenthet megoldást a napi több ezer az útszakaszt használó állampolgár számára. Kérjük, hogy az útszakasz minél előbbi felújítása érdekében tegyenek meg mindent, mert minden közlekedőt hazavárnak.Igazán fontos változások akkor történhetnek, ha hétköznapi emberek összefognak és kiállnak valamiért, ami fontos nekik. Együtt még több embert érhetünk el, ezzel előmozdítva közös ügyünket.


Miután aláírtad a petíciót, kérlek szánj időt arra, hogy megosztod másokkal is alábbi linket Facebookon.Beszélj erről a petícióról az utat használó barátaidnak, munkatársaidnak.

 

</div

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr9214266685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása