A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Már Nyírbátorba sem jutott el az egyik reggeli, Debrecenbe közlekedő személyvonat!

Üzembiztosabb vasúti járatokat érdemelne a Mátészalka környéki utazóközönség.

2018. március 16. - Mátészalkaleaks

Mostanság még jobban rájár a rúd a Fehérgyarmat-Debrecen vasúti viszonylatban közlekedő utasokra. 

2018.március 01-én az egyik forgalmas Debrecenbe közlekedő személyvonat nem tudta folytatni műszaki hiba miatt útját Mátészalkáról, és ezért a vonat Mátészalka és Debrecen között kimaradt a menetrendből. Mivel az EMKK Zrt. ( volt VOLÁN) nem tudott biztosítani vonatpótláshoz autóbuszt. 

2018.március 11-én történt a következő eset, amikor a Tiborszállás és Debrecen közlekedő személyvonat  mozdonya hibásodott meg a nyírbátori állomáson. A vontatójármű  generátora nem működött megfelelően. A mozdonyvezető megvizsgálta a berendezést, és a hiba megtalálása után megjavította azt.A késés itt 38 perc lett.

2018.március 16. reggelén pedig a Fehérgyarmat és Debrecen állomások között közlekedő személyvonat mozdonya hibásodott meg a nyílt vasúti pályán, Nyírbátor állomás előtt. Az utasok így egy mentesítő mozdony segítségével  8 óra 41 perc helyett, 10 óra 07 perckor érkeztek Debrecen állomásra.

A MátészalkaLeaks csoport elfogadhatatlannak tartja az egyre gyakoribb műszaki problémákat Fehérgyarmat és Debrecen  állomások között.Ha már ilyen rossz állapotú a vasúti pálya, és e miatt a vonatok sebessége is igen csak alacsony, akkor a vasúttársaság még inkább törekedjen arra, hogy kellően üzembiztos vontatójárművek álljanak rendelkezésére Mátészalka térségének.

Friss: Újabb meghibásodás! Pénteken délután Nyíradony és Hajdúsámson között egy személyvonat meghibásodott, ezért ezen a szakaszon ideiglenesen szünetelt a vonatforgalom. A szakemberek intézkedtek a szerelvény bevontatása felöl. A műszaki hibás szerelvényt a szakemberek bevontatták, így újra elindulhatott a vonatforgalom Nyíradony és Hajdúsámson között. Várhatóan kora estére helyreáll a menetrendszerű közlekedés a Debrecen–Mátészalka vonalon.

29313918_2443126375713593_3789891004690071552_o.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr9213743584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása