A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Fejlődik a vasút, mondja a vasúti utazást népszerűsítő, új weboldalán a MÁV! Mátészalka környékén is így látják?

2017. december 28. - Mátészalkaleaks

A napokban a MÁV, a vasúti utazást népszerűsítő weboldalt indított.

Egy csillivilli vonaton, boldog, elégedett utasok utaznak, minimum 160-as, de inkább 200 km/órás sebességel. A vonat tiszta, az azon utazó idős házaspár arról beszélget, hogy szépen felújították az állomásokat, az egyik  fiatal arról győzködi a másikat, hogy mivel ilyen jó móka az utazás, és tisztaság van, gyorsak a vonatok, ezért a barátnője is próbája ki.A jegyvizsgáló boldog, mert menő, mindent tudó kütyüvel dolgozhat, a vonaton utazó gyermek pedig annyira belelkesül, hogy már a MÁV-nál képzeli el a karrierjét.

Az állítások egy része igaz lehet az elővárosi közlekedésben, de Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében híre-hamva sincs az utasok ilyen pozitív megnyilvánulásainak.

A Mátészalka környéki emberek továbbra is azért küzdenek, hogy télen ne engedje le a vasúti kocsik tartájaiból a vizet a MÁV, és így lehessen kezet mosni télen is, valamint kardinális kérdés a menetsebesség 80 km/órára növelése, mivel jelenleg a Mátészalka és Debrecen közötti 78 kilométeres távot 105-110 perc alatt teszik meg a vonatok, amely mint arról írtunk pár hónapja nagyságrendekkel lassabb mint 20 éve.

Az alábbi videón bemutatjuk a népszerűsítő weboldalt, a MátészalkaLeaks csoport kommentjeivel.

A MátészalkaLeaks csoport közérdekű adatigénylést nyújtott be, hogy megtudjuk: mennyibe került a weboldal létrehozása.

Ez lenne  a valóság?

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr6213530249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása