A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Nyomás alatt az EMKK Zrt! 31 ezer főt érinthet a busztársaság figyelmetlensége!

Özönlenek a panaszos levelek a buszmenetrend elmaradt módosítása miatt.

2017. október 27. - Mátészalkaleaks

Ahogyan arról pár napja írtunk, az EMKK Zrt elfelejtette módosítani a menetrendjét akkor, amikor a MÁV vágányzári menetrendet vezetett be csaknem két hónappal ezelőtt az Ebes-Püspökladány vasúti szakasz felújítása miatt.

Az emberek bosszúsak a miatt, hogy sokan lemaradnak a Mátészalkáról, reggel 4 óra 50 perckor induló Kraszna Intercityről, mert az a  busz amely a vágányzári menetrend előtt még 20-25 perccel  Mátészalkára érkezett a vonat indulása előtt, mára csak a vonat indulása előtt 5 perccel érkezik be, de van olyan település ahonnan akkor érkezik  az EMKK járata, amikor  épp kihúz Mátészalkáról az Intercity.

Az este, 20 órakor Mátészalkára érkező Kraszna Intercitytől sem tudnak hazajutni  a vidéki emberek, mert a 2016. decemberi menetrendben bevezetett 19:45 perces indulást nem módosította a buszos szolgáltató, így amikor a nagy népszerűségnek örvendő, átszállás nélkül Budapestről Mátészalkára közlekedő Kraszna Intercity beérkezik Mátészalkára, már a buszoknak csak hült helyét találja az utazóközönség.

A problémáról részletesen  ezen a  linken olvashatnak.

 

A MátészalkaLeaks csoport is több levélben felszólította a közlekedési szolgáltatót, hogy vizsgálják felül a menetrendeket, és kértük a szolgáltatót, hogy a szokásos procedúránál gyorsabban (jellemzően egy menetrend módosítás kivitelezése 1-2 hónap) intézkedjenek, hiszen itt több mint 30 ezer érintettről lehet szó.

Amennyiben rövid időn belül nem rendeződik megnyugtatóan a helyzet, akkor az EMKK Zrt. felügyeleti szervéhez fogunk fordulni.

 

 

f775744a3930102b637d6a4426b31206_e1b1c3ea48a3c07745d4b1e5a2e14014.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr5613102056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása