A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Siker: a közérdekű bejelentésünk eredményes, klímát szerelnek fel a mátészalkai tüdőszűrő helyiségben!

Komfortosabbak lesznek a körülmények, az eddig levegőtlen helyiségben.

2017. szeptember 19. - Mátészalkaleaks

Egy hónapra volt szüksége a Mátészalkaleaks csoportnak ahhoz, hogy újabb ügyben érjen el olyan sikert, amely sok beteg komfortérzetére hat majd pozitívan Mátészalkán és környékén.

Csoportunk egy hónappal ezelőtt közérdekű bejelentéssel élt a Mátészalkai kórházzal kapcsolatban, mert a kapcsolatépítő beszélgetések során problémaként merült fel az, hogy a tüdőszürésre használt helyiség levegőtlen, abban nincs sem egy ablak, sem pedig klíma.Többek aggodalmuknak adtak hangot, hiszen az ilyen levegőtlen környezetben könnyebben terjednek a betegségek is.

A közérdekű bejelentésünk után a kórház vizsgálatot indított, amely a mai napon zárult le. A vizsgálat megállapította, hogy a közérdekű bejelentésben jelzett probléma alapos.

Levegő cserélő berendezés/klíma kerül beszerelésre.

 

A levél:

 

nyertes.png

 

 

shutterstock_54774865_0.jpg

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr1412878776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása