A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Szeptember elsejétől gyorsabban juthatnak el Nyíregyházára, a Rácz kert és az Északi lakótelep lakói!

Örülhetnek a Ráczkerti lakótelep és az Északi lakótelep lakói, szeptember elsejétől már fel és leszállhatnak a Mezőgép megállóhelyen az M3-as autópályán Mátészalka és Nyíregyháza között közlekedő buszjáratokra.

2017. augusztus 16. - Mátészalkaleaks

A Mátészalkaleaks csoport és a Rácz kerti lakosok összefogásának eredményeképpen ismét javulnak a közösségi közlekedés feltételei Mátészalka és Nyíregyháza között.

Az ügyben történt erőfeszítésekről erre  a linkre kattintva olvashatnak.

A tények:

2017.szeptember 1-jei üzemkezdettől, hétköznaponként, a mátészalkai autóbusz-állomásról 6óra 15 perckor, illetve a 14:05 perckor induló, az M3-as autópályán Nyíregyházára közlekedő gyorsjáratra, az EMKK Zrt a Mátészalka Mezőgép megállóhelyen is biztosítja a felszállási lehetőséget. A buszok indulása 6:óra 8 perc és 14óra 08 perc lesz.

 

Eddig csak az autóbusz állomáson volt lehetőség a leggyorsabban Mátészalkáról Nyíregyházára közlekedő buszra felszállni. Ez 1,7 km-es kitérőt, mintegy 21 percnyi gyaloglást jelentett a Rácz kerti lakosoknak.

 

További változás az is, szintén a fenti időpontoktól kezdődően, hogy a hétköznaponként Nyíregyházáról 11 órakor és 17 óra 05 perckor induló, az M3-as autópályán Mátészalkára közlekedő gyorsjáratot szintén megállítja az EMKK Zrt. a Mátészalka Mezőgép megállóhelyen, biztosítva a leszállási lehetőséget az utazóközönségnek. A buszok 11 óra :57 percre, illetve 18 óra :02 percre érnek majd a Rácz kerti megállóhoz.

 

Így 2017.szeptember 1-jétől a Rácz kerti lakosoknak a több kilométeres gyaloglás helyett a városrészen belül lesz lehetőségük fel- és leszállni az M3-as autópályán közlekedő gyorsjáratokra.

 

A menetrend módosítás eredményeképpen Mátészalka Rácz kerti városrészéből, Nyíregyházára busszal 60 perc alatt lehet majd eljutni, a vonat 95 és 99 perces menetidejével szemben, és ehhez még hozzá jön az autóbusz-állomásra gyaloglás ideje.

 

A Nyíregyházáról Mátészalka Rácz kerti városrészbe igyekvő utazóközönség akár 57 perc alatt haza érhet, a vonat 91, és 100 perc közötti menetidejével szemben, amihez még hozzá kell adni az autóbusz-állomásról a Ráczkerti városrészbe történő gyaloglás idejét.

 

m3_autopalya_bus.jpg

Wifi, légkondi és gyorsaság az EMKK Zrt gyorsjáratán.

kitero.png

Eddig ilyen nagy  kitérőt kellett tennie annak, aki fel vagy le akart szállni az M3-as autópályán közlekedő járatokra.valtozas_1.png

 

A hivatalos dokumentum is megjelent már a változásról az EMKK Zrt weboldalán.

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr9412756428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása