A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

A 2017-es és 2018-as felújítások után, mennyivel csökken majd a menetidő Mátészalka és Debrecen között?

Erről igényeltünk most közérdekű adatokat.

2017. július 21. - Mátészalkaleaks

Tisztelt Adatgazda!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján közérdekű adatigényléssel fordulunk Önöhöz.

Adatigénylésünk információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 26.§ (1), a 28.§ (1) és a 29.§ (1) bekezdésein alapul, kérjük, hogy ennek megfelelően jelen közérdekű adatokra vonatkozó megkeresésünknek15 napon belül tegyenek eleget.

Kérdéseink:

1,www.mavcsoport.hu oldal szerint, 2017. augusztus  6 és 11. között Nyírbátor és Mátészalka között pályakarbantartási munkálatokat végeznek. A pályakarbantartás után várható-e a menetsebesség növekedése, a menetidő csökkenése?

 

2, A 2017.évben tervez-e a MÁV olyan pályakarbantartási, felújítási munkálatokat a Mátészalka-Debrecen vasúti szakaszon, amelynek eredményeképpen csökken a menetidő? Ha igen, akkor milyen munkálatok lesznek ezek, és vélhetően milyen menetidő csökkenést eredményeznek majd?

 

3, A 2018.évben tervez-e a MÁV olyan pályakarbantartási, felújítási munkálatokat a Mátészalka-Debrecen vasúti szakaszon, amelynek eredményeképpen csökken a menetidő? Ha igen, akkor milyen munkálatok lesznek ezek, és vélhetően milyen menetidő csökkenést eredményeznek majd?

 

4, A vasútvonalak  karbantartására, felújítására  szánt  éves keretösszeg  szétosztásának mi a mechanizmusa? Mi alapján történik meg azoknak a vasúti szakaszoknak a kiválasztása, amelyek karbantartása, felújítása megtörténik? Kérnénk ezeknek a döntéshozóknak az e-mail címét, az illetékes testület postacímét.

Segítő közreműködésüket előre is  köszönönjük.

 

-Mátészalkaleaks csoport-

 

maxresdefault_2.jpg

Vajon mikor keződik nagyszabású vasútfelújítás Mátészalka és Debrecen között?

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr1612677943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása