A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

A Kormányinfón kérdeznénk a Mátészalka-Debrecen vasútvonal felújításáról, és az Őr-Petea autópályáról!

Kicsi a terem, a Kormányszóvivői iroda szerint.

2017. április 08. - Mátészalkaleaks

Két fontos ügy is válaszért kiált, és mivel eddig érdemi válaszokat nem kaptunk arra, hogy miért maradt  el a Mátészalka-Debrecen vasútvonal felújítása, valamint arra sem válaszolt még a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, hogy elkezdődött-e már az Őr-Petea autópálya szaksz tervezése, ezért újabb módon próbáljuk kikényszeríteni a válaszokat.

Mint regisztrált média, akkreditációt nyújtottunk be  a  Miniszterelnökséghez, azzal a céllal hogy, a heti rendszerességgel megrendezésre kerülő Kormányinfón részt vehessünk és kérdéseket tehessünk fel Lázár Jánosnak, a Miniszterelnökséget vezető miniszternek.

 

Az akkreditációt elutasították, a következő indokkal:

 

1_9.png

A döntést nem fogajuk el, és kértük annak felülvizsgálatát:

 

2_6.png

 

Fontosnak tartjuk, hogy a mátészalkai és környékbeli emberek hangja is eljusson a döntéshozókhoz, ezért minden egyes jogorvoslati lehetőséget végig fogunk járni annak érdekében,  elérjük célunkat,  azaz konkrét válaszokat kapjunk Lázár Jánostól,  a Kormányinfón.

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr8012409833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása