A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Késik a forgalomszabályozás, ismét baleset történt a Kölcsey-Eötvös utcák kereszteződésében !

Mielőbbi intézkedés szükséges, írja olvasónk.

2017. március 05. - Mátészalkaleaks

Egy hónappal ezelőtt volt téma  a Mátészalkaleaks blogon az, hogy  a Kölcsey-Eötvös utcák kereszteződésében nem lehet belátni az útszakaszt a polgármesteri hivatal felé.

Akkor olvasónk, György írta:

A fekvő rendőrt megszüntették és sokszor az utolsó pillanatban lehet észre venni a közeledő autót.A parkoló sáv hosszabb, mint volt,illetve hiányzik oda egy gyalogos átkelő is,Konkrétan a kulcsmásoló sarokról beszélek.

Gyakran száguldoznak, már a hivataltól gyorsulva a Kölcsey Ferenc utcán.Mentővel is ha közlekedünk, sokszor nehéz átjutni.A fekvő rendőr lassított annyit a forgalmon, hogy biztonságosabb volt ez az útkereszteződés.
Úgy gondolom, hogy mindannyiunk érdeke lenne az, ha a fekvő rendőrt visszahelyeznék a Kölcsey Ferenc utcára, illetve ha létrehoznának egy gyalogos átkelőhelyet itt , hiszen sokan igyekeznek  a Szalkay László utca felől gyalogosan, a Kórház felé.
A mai napon ismét történt egy közúti baleset a Kölcsey-Eötvös utca kereszteződésében. Még mindig nincs fekvő rendőr.... vagy valami más, ami kicsit visszafogná a városháza felől érkező gépkocsik sebességét.

 

 

 

ilyen_volt.png

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr7312315995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása