A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Hoppá ! A miniszter nem tud a döntésről, a levélküldő kampányunk már hatásos !

A miniszter válaszolt !

2016. december 14. - Mátészalkaleaks

Ahogyan azt tegnap megírtuk, a  kormány jóváhagyta a  2014–20-as fejlesztési ciklusban az Európai Uniónak küldendő legújabb IKOP-projektlistát, melyek az egész ország területét érintő közlekedési fejlesztéseket tartalmazza. Kevés változtatás volt a korábbi tervezethez képest, a legszembetűnőbb, hogy a Debrecen–Mátészalka-vasútszakasz korszerűsítése helyett végül a Nyugati és Keleti pályaudvar állomásépületének felújítása mellett döntöttek.

Levélírásra kértük tagjainkat és minden olvasónkat, amely már jelentős eredményt ért el, hiszen Dr. Seszták Miklós miniszter már válaszolt is.

 

"En nem tudok rola de rakerdezek!! "

 

a.png

 

Egyik taguk levele, és a miniszteri válasz.

 

A levélíró kampány mindaddig folytatódik, ameddig nem kerül vissza a priorizált fejlesztések közé a Debrecen-Mátészalka vasútvonal felújítása. ÍRJ LEVELET TE IS:sesztak.miklos@nfm.gov.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr6712047329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása