A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

A határidő már régen lejárt, kezdem azt hinni, hogy hülyének néznek,-írja olvasónk!

A Szalka-Víz KFT-re várna a feladat...

2016. november 14. - Mátészalkaleaks

"A határidő már régen lejárt. Kezdem azt hittni, hogy hülyének néznek". "A szombati nagy szélviharban több ág is leszakadt a fáról, csak a szerencsének köszönhető hogy senkit sem talált el" -írja olvasónk.

Még október elején adtunk arról hírt, hogy a Rácz kertben, egy kiszáradt fa okoz kellemetlenséget.Várja olvasónk a mielőbbi intézkedést.

 

Akkor az önkormányzat illetékese az alábbiakat írta:

Közérdekű bejelentését 2016. október 5-én fogadtuk, iktattuk, a fa eltávolítására vonatkozó eljárást megkezdtük.

Az ügyintézésre rendelkezésre álló határidőnk 21 nap.

A folyamat végéig várjuk szíves türelmét, a fa kivágásáról a Városunk főkertésze szakvéleménye alapján - miszerint a fa jelenleg kiszáradt állapotban van, és nem balesetveszélyes - a Szalka-Víz Kft fog gondoskodni a fakivágásról szóló határozat jogerőre emelkedését követően.

Tájékoztatom, hogy a fa kivágása előzetes szakvélemény szerint kosaras emelőről megoldható, emiatt a fakivágás elhúzódhat.

A fa saját kezdeményezéséből való kivágását nem javaslom, mert az önkormányzati rendelet megsértése miatt eljárást vonhat maga után, továbbá a szakértelem nélküli intézkedés súlyos balesetveszélyt is rejthet magában!

 

jog_gazdasagi_info.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr411961519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása