A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Közmunkások balhéztak a hipermarketnél !

2016. szeptember 02. - Mátészalkaleaks

Tisztelet a kivételnek, - mondja az egyik mátészalkai hipermarket előtti üzletsoron dolgozó nő, de itt 11 órakor kezdődik a közmunkások egy részének  a munka, addig csak a hangoskodás, a veszekedés és a padokon fekvés folyik.

Ma már olyan volt a helyzet, hogy a bitonsági őröket kellett segítségül hívnom.Nem tisztelik egymást, a vevőinket sem.

 

Mint ahogyan a napokban arról beszámoltunk, a Keleti lakótelep lakói és a közmunkások egy része között konfliktushelyzet alakult ki.

Idézet a lakók leveléből:

 

A "munkaidejük" kezdetétől annak végéig orditanak, veszekednek, trágár jelzőkkel illetik egymást, énekelnek, illetve, ha valaki jelzi feléjük, hogy vegyenek már vissza kicsit a hangjukból, akkor az egybol "k.cs.g magyar", stb. Az már csak hab a tortán, hogy egész nap a földön húzzák a lapátot, a munkájuk pedig nincs elvégezve, a házgondnokok takaritanak még utanuk is.

 

A probléma kivizsgálását azóta megkezdte az önkormányzat.

 

Cikkünk megírása óta újabb bejelentések érkeztek, a lakók szerint a  Munkácsy és a Budai Nagy Antal utcákon is hasonló gondokkal küszködnek, ma pedig az egyik hipermarket előtti üzletsoron játszódtak le kínos jelenetek.

Az önkormányzat mielőbbi, hathatós beavatkozására van szükség, hangzott el az érintettekel végzett kapcsolatépítő beszélgetések során !

 

eleg-volt.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr1711671944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása