A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Mit várjunk az állampolgároktól, ha az önkormányzat is csak felszólításra teszi a dolgát?

2016. augusztus 28. - Mátészalkaleaks

Van egy álmunk: egy olyan Mátészalka, ahol az önkormányzat (főleg az allergiaszezonban) odafigyel a közterületek állapotára, valamint felszólítja és szükség esetén keményen megbünteti a közösségi együttélés szabályait megszegő, magánterületüket nem gyommentesítő állampolgárokat.

Sajnos, jelenleg még nem ilyen idilli a kép.

Az önkormányzat által létrehozott kutyafuttató területén virágzik a parpagfű,de a felsorolást lehetne még hosszasan folyatatni, hogy mely közterületeken található meg nagy számban az allergén gyomnövény.

A Tompa Mihály utca 15 szám alatti romos épületnél  rengeteg parlagfű, méteres gaz és sok szemét  lelhető fel.(A lenti képeken látható)

Jó lenne, ha nem a civileknek kellene minden egyes ilyen "gócpontra" felhívni a figyelmet és az önkormányzat arra hivatott személyei tennék a dolgukat.

 

 

 

img_20160827_184638.jpgimg_20160827_184646.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr3511658204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása