A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Bevállaltuk! Kiderítjük, hogy milyen feltételekkel kerültek a Vál-völgyi kisvasút kötelékébe a nyíregyházi kisvasút szerelvényei.

2016. május 08. - Mátészalkaleaks

 

kisvasut.jpg

 

 

 

Az elmúlt pár napban megokszorozódott azoknak  a leveleknek és telefonhívésoknak a száma, amelyek  a Nyíregyházi kisvasút elszállított  mozdonyának és vasúti kocsijainak sorsáról érdeklődtek. Mivel nem mátészalkai témáról van szó, kis csapatunkkal gondolkodtunk azon, hogy másszunk-e bele  a témába.  Szabolcsiak vagyunk, igen, bevállaltuk!

 

Minden politikai színezet nélkül szeretnénk megtudni, hogy milyen módon kerültek a Vál-vidéki kivasút kötelékébe a mozdonyok és vasúti kocsik.A részletekről, majd folyamatosan tájékoztatjuk az olvasóinkat.

 

KÖZÉRDEKŰ ADATIGÉNYLÉS – Nyírvidéki Regionális Kisvasút

 

 

Tisztelt Vasúttársaság!

 

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján közérdekű adatigényléssel fordulok Önhöz.

 

 

Kérem, hogy az alábbi adatokat részemre szíveskedjen kiadni és legyen szíves kérdéseimre választ adni:

 

  • A Nyírvidéki Regionális Kisvasút mozdonyai és vasúti kocsijai a Felcsútra való elszállításuk előtt, kinek a tulajdonában voltak?

 

  • A mozdonyok és a vasúti kocsik átadása milyen anyagi kondíciókkal történt?

 

Kérem, hogy az átszállítás körülményeit tisztázó dokumentumokat, részemre megküldeni szíveskedjen.

 

 

 

Adatigénylésem információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 26.§ (1), a 28.§ (1) és a 29.§ (1) bekezdésein alapul, kérem, hogy ennek megfelelően jelen közérdekű adatokra vonatkozó megkeresésemnek 30 napon belül tegyen eleget. 

 

Amennyiben a világhálón elérhetőek az általam kért információk, kérem, hogy az adatszolgáltatást az adatot tartalmazó nyilvános forrás megjelölésével szíveskedjen teljesíteni a törvény 30.§ (2) bekezdésével összhangban.

 

Amennyiben nincsenek az általam kért adatok birtokukban, kérem jelöljék meg az válaszlevelükben, hogy ki az adatgazda.

 

 

Mátészalka, 2016. május 7.

 

Lintényi Levente

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr68697222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása