A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Ütjük a vasat tovább ! Legyen Nyíregyháza és Mátészalka között szombat este is busz vagy közvetlen vonat!

2016. február 05. - Mátészalkaleaks
Az emúlt hónapokban  foglalkozott már az üggyel a Hír Televízió, a  Kelet Magyarország, a megyei közgyűlés és Mátészalka Város képviselő-testülete.
Bár kedvezőek az előjelek,de lelkes civilekként csak akkor fogunk megnyugodni, ha végre szombat esténként is haza lehet majd jutni közvetlenül Nyíregyházáról- Mátészalkára.
5044298651_2db8e4fab1_b.jpg
Az alábbiakban legújabb levelünket olvashatják.
Tisztelt Dr. Seszták Miklós!
Az alábbi ügyben kérjük a segítségét.
A mátészalkai térség megközelítése tömegközlekedési eszközökkel szombati napokon, délután 16:35 perc után csak kétszeres út, és háromszoros menetdíj ellenében lehetséges, mivel az említett időpont után nincs közvetlen busz és vonatjárat Mátészalkára, amely megyénk második legnagyobb városa.
Amennyiben Nyíregyházáról-Mátészalkára, vagy környékére szeretne eljutni a Nyíregyházi Egyetemről  vagy éppen a Jósa András kórházból haza igyekvő állampolgár, szombaton késő délutántól csak debreceni vagy záhonyi kitérővel juthat haza Mátészalkára és környékére.
A kérésünk az lenne, hogy legyen szíves elősegíteni azt, hogy ez az áldatlan állapot megoldódjon és a közeljövőben, egy új busz vagy vonatjárat kerüljön beillesztésre a szombat esti  menetrendbe.
Levelünkhöz mellékeltük  a szombati busz és vasúti menetrendet, amelyet legyen szíves áttanulmányozni.
Mellékeltük  továbbá a Volán jogutódjának levelét, az üggyel kapcsolatban, melyet nem értünk. Ők februárban utasszámlálást fognak végezni, és az utasszámláló lapok kiértékelése után fognak dönteni arrrók, hogy szükséges-e a szombat esti buszjárat Mátészalkára.
- Új buszjárat indítását kértük, így milyen utasszámlálást kívánnak végezni?
 
Kérjük, hogy szabolcsi kötődésű emberként segítse elő az ügy mielőbbi és megnyugtató megoldását,  várjuk  válaszlevelét.

--

Üdvözlettel:
Lintényi Levente
​közösségszervező​

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr848362990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása