A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Reagált a Máv-Start, hogy miért lehetetlen szinte szombati napon Nyíregyházáról Mátészalkára eljutni...(!!! még gondolkodnak, lehet hogy 2 hónapig!!! )

2015. október 19. - Mátészalkaleaks

00210005.jpeg

A vasúttársaság nem tudta egy hónap alatt megindokolni azt, hogy miért nem lehet szombati napokon, késő délutántól  közvetlenül eljutni Nyíregyházáról Mátészalkára, csak Debrecen felé kerülve, így két hónappal meghosszabbította a válaszadási határidőt, és szakértőt kérdez meg.

 

NO COMMENT :)

 

 

Tisztelt Lintényi Levente Ákos!                                       

 

 

Köszönettel vettük a Társaságunk részére eljutatott megkeresését. Tájékoztatni szeretnénk, hogy ügyének megválaszolása érdekében szakértői vizsgálatra van szükség, melyet megkezdtünk.

 

Az ügyintézés határidő egy hónap, mely indokolt esetben további két hónappal meghosszabbítható.

 

Figyelemmel a válaszhoz szükséges vizsgálatra, tájékoztatjuk, hogy végleges válaszunkat a vizsgálat lezárultát követően a lehető leghamarabb, de legkésőbb 2015. december 25-ig továbbítjuk az Ön részére. Természetesen igyekszünk minél előbb válaszolni megkeresésére, a fenti határidő jogszabályban meghatározott kötelezettségünket takarja.  Tájékoztatjuk továbbá, hogy az ügyintézési határidőbe hatóság eljárása, vagy más vasúti társaság ügyintézési ideje nem számít bele.

 

Türelmét ezúton is köszönjük.

 

 

Üdvözlettel:

 

Pintérné Bősz Andrea

ügyfélszolgálati szakértő

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr517990831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása