A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Pozitív pont: Kinyitott a strandfürdő

Pozitív példa a közpénzek jó felhasználására!

2015. július 07. - Mátészalkaleaks

Több éve aludta Csipkerózsika álmát a  mátészalkai strand, az új városvezetés eltökéltségének és a Szalka Víz KFT. szakértelmének  köszönhetően,  40 millió forintból a fürdő területnek a kétharmadát sikerült komfortossá tenni.

A 40 méteres medence teljes felújítása során a teljes vízforgató rendszer is meg lett újítva, így az minden jelenlegi közegészségügyi előírásnak megfelel. Jelenleg a gyermekmedence beüzemelésén fáradoznak a szakemberek, de legkésőbb pár éven belül a termálvízes medencéket is felújítják, amennyiben a strandra lesz igény a mátészalkai és környébeli lakosság részéről.

 

Számításaink szerint, amennyiben  a munkával külsős vállalkozót bízott meg volna az önkormányzat, akkor a jelenlegi piaci viszonyok között ezt a munkát 100 millió forintból tudták volna megvalósítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr577608586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása