A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Nőtt a nettó átlagbér megyénkben, de még így is csaknem 29 ezer forint a lemaradásunk Hajdú-Biharhoz képest.

2018. május 24. - Mátészalkaleaks

A Központi Statisztikai Hivatal ismét közreadta legújabb statisztikáját, amely az alkalmazásban lévők nettó átlagkeresetét mutatja be megyénként. A friss adatok szerint, bár a nettó átlagbér  2018. első negyedévében növekedett Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, de az átlagos nettó átlagkereset csak megyénkben nem éri el a 150 ezer forintot,  147.443 Ft, míg a szomszédos  Hajdú-Bihar megyében ez az adat 175.987 Ft.

netto_atlagkereset.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr3013999108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katona Sára 2018.05.25. 11:44:34

Elkeserítő, hogy mennyire le van maradva Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye. Emiatt nagyon nagy az elvándorlás is, elöregszik az ottani társadalom, ha pedig még a jövedelmek megoszlását is vizsgálnák, akkor kiderülne, hogy sokan milyen minimális jövedelemmel rendelkeznek, csoda, hogy éhen nem halnak.
süti beállítások módosítása