A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Még nem lehet bankkártyával fizetni, az EMKK Zrt. mátészalkai bérletpénztárában, de hamarosan itt a változás!

Talán már júniustól lehetőség lesz a bankkártyás fizetésre!

2018. május 07. - Mátészalkaleaks

Egyik rendszeres olvasónk keresett meg minket azzal a problémával május 2-án, hogy készpénz hiánya miatt bankkártyával szerette volna kiegyenlíteni a helyközi buszbérlete árát, de erre nincs jelenleg lehetőség a mátészalkai bérletpénztárban.

"A 21.században a bankkártyás fizetési lehetőség már nagyon elrejedt, egyre több kisebb boltban is van bankkártya terminál, akkor miért nincs az igen csak forgalmas mátészalkai bérletpénztárban? Szeretnék szélesebb tömegek is ha végre Mátészalkán is még kényelmesebben történhetne  a bérletek árának rendezése, " - mondja olvasónk.

A Mátészalkaleaks csoport azt az információt kapta a mai napon, hogy hamarosan, talán már júniustól megnyílik a lehetőség  a bankkártyás fizetésre is. 

 

letoltes_4.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr7013897378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása