A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Áttörés: egyeztetésre hívta csoportunkat a Közlekedéstudományi Intézet !

2018. május 04. - Mátészalkaleaks

A Mátészalkaleaks csoport immár három év foglalkozik mátészalkai és környékbeli közügyekkel.Csoportunk fontosnak érzi azt, hogy a közösségi közlekedés menetrendje a lehető legjobban alkalmazkodjon az állampolgárok igényeihez, ezért  az elmúlt három év alatt közel egy tucat alkalommal kezdeményeztünk menetrend módosítást az érintettekkel karöltve, de két alkalommal sikerült olyan menetrend módosítási is elérnünk, amellyel másfél kilométeres gyaloglástól kíméltük meg a Rácz kerti lakosságot, hiszen nem volt le és felszállási lehetőség a  Nyíregyháza/Nyírbátor felől  érkező és oda induló buszjáratoknál, de a Nyíregyházára az M3-as autópályán át közlekedő buszjáratra is csak a buszállomáson lehetett felszállni, illetve  a visszaúton arról leszállni, hiszen Mátészalkán külső városrészeiben nem volt leszállási lehetőség.

2017.év végén csoportunk azzal a kéréssel fordult a  Közlekedéstudományi Intézethez, hogy a lakosság számára még nagyobb beleszólási lehetőséget biztosítson a formálódó vasúti illetve autóbusz menetrendbe annak érdekében, hogy az új menetrendek decemberi életbelépése után ne kelljen a lakosságnak folyamatosan menetrend módosítási kérelemmel ostromolnia a közlekedési szolgáltatókat.

A napokban áttörés következett be az ügyben, hiszen a Közlekedéstudományi Intézet egyeztetésre hívta csoportunkat, amelyen az álláspontok, vélemények kölcsönös megismerése lesz a cél.

 

siker.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr5413890328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása