A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Buszállomás: a kátyúk kijavítását, és tavaszi nagytakarítást javasoltunk.

2018. április 22. - Mátészalkaleaks
Tisztelt EMKK ZRT!
Az alábbi közérdekű bejelentéssel fordulunk Önökhöz, amelyet legyenek szívesek kivizsgálni, és lehetőségük szerint megtenni a szükséges intézkedéseket.Tapasztalataink szerint, a mátészalkai buszállomás területén, mintegy 15-20 darab nagyobb méretű kátyú található. Ebből van olyan, amely több mint egy méter széles és több mint 20 cm mély.Mellékeltünk pár képet.
Félő, hogy ezekbe a kátyúkba belelépve balesetet szenved az utazóközönség, ezért kérjük, hogy amennyiben lehetőségük van rá, ezeket  kijavíttatni szíveskedjenek.
 
Lenne egy másik észrevételünk is,  szintén jobbító szándékkal. Több városban járva azt tapasztaltuk, hogy az ottani buszállomásoknál mindig történik a tavasz kezdetén egy amolyan tavaszi nagytakarítás, amikor magas nyomású vízsugárral a téli hónapok alatt felgyülemlett koszt eltávolítják. Amennyiben van erre kapacitásuk, kérjük, hogy fontolják meg.A hármas és a kettes számmal küldött képeken is jól látszik a sok felgyülemlett kosz.Reméljük, hogy jobbító szándékú észrevételeinkkel segítettük munkájukat. Munkájukat és intézkedésüket előre is köszönjük.
Üdvözlettel: 
-Mátészalkaleaks csoport nevében:  Szabó Richárd
buszallomas_mateszalka1.jpg
buszallomas_mateszalka2.jpg
buszallomas_mateszalka_3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr8113855866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása