A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Megújul a patológia Mátészalkán.

Kisebb eszközbeszerzések is történnek.

2018. április 18. - Mátészalkaleaks

Felújítási munkálatok elvégzésére kerül sor  a jövőben a  Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház mátészalkai kórházában az EFOP-2.2.0-16-2016-00007-es projekt keretein belül írja az Unió  közbeszerzési tájékoztatója . A Diagnosztikai és orvosi laboratóriumi hálózat infrastrukturális feltételeinek javítása elnevezésű projekt keretében 91,39 m2-en.  A kórház  patológiai osztályán belül a jelenlegi felújítás keretében elsősorban  a kegyeleti helyiség, a boncterem és az ehhez kapcsolódó egyéb kiszolgálóhelyiségek átalakítási és felújítási munkái kerülnek elvégzésre. Elsősorban festés és burkolás munkanemek tekintetében, illetve, ha ehhez kapcsolódóan szükséges, egyéb műszaki felújításokat is el lehet végezni.

 

Ezen kívül eszközbeszerzések is történnek, amelyekből a kiírás szerint Mátészalka is részesül: 190 db intenzív betegellátásra felkészített multifunkcionális betegágy, 665 db elektronikus kórtermi ágy, 55 db csecsemő- és kisded ágy, 2000 db emelt komfortfokozatú több funkciós ápolási ágy, 355 db traumatológiai ágy és 50 db újszülött betegágy, 300 db antidecubitus matrac és 1715 db szivacsmatrac,20 db sürgősségi kocsi defibrillátorral, 100 db fecskendős infúziós pumpa és 50 db betegőrző monitor beszerzésére vár ajánlatokat az Állami Egészségügyi Ellátó Központ.

 

203653_g.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr6513846496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása