A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Változó menetrend: péntekenként ismét lesz csatlakozás Jármi, Őr és Vaja felé az esti Kraszna Intercitytől !

2018. március 18. - Mátészalkaleaks

Ahogyan arról beszámoltunk pár napja, ismét nincs összehangolva a vonat és a buszközlekedés  a vágányzári menetrend miatt. Csoportunk közérdekű bejelentést tett a hozzánk érkező panaszok alapján, amelyre most kaptunk választ.

A Vaja felé közlekedők örülhetnek, hiszen a pénteki napokon eddig 19 óra 45 perckor Vaja felé induló busz, be fogja várni a Budapestről, Mátészalkára  érkező Kraszna Intercity utasait.Így Jármi, Őr és Vaja, mintegy hatezer főnyi lakosságának javulnak a közlekedési lehetőségei.

Csenger felé viszont marad a jelenlegi felállás, mert az utasok nagyobb részét a munkát 19 órakor letevők teszik ki, így a busz továbbra is 19 óra 45 perckor indul, a Budapest felől a Kraszna Intercityvel érkező utasok így csak a 21 óra 30 perces busszal indulhatnak Csenger irányába.

 

17bc60e9388c8f4ea165bd5cc1c5d729.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr5113751284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása