A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Nőhet a mátészalkai központi ügyelet leterheltsége, a személyi feltételek változatlanok maradhatnak!

13 ezer fővel nőhet az ellátási körzet, egy képviselő-testületi előterjesztés szerint.

2017. november 24. - Mátészalkaleaks

2017.november 30-án, második napirendi pontként tárgyalja Mátészalka Város képviselő-testülete a Szatmári Egyesített Szociális és Egészségügyi Alapellátási Intézményi Társulás Társulási Megállapodása módosításának elfogadását.

Az előterjesztés ezen a linken olvasható.

A módosítás azért válik szükségessé, mert Tiborszállás, Mérk, Vállaj, Fábiánháza és Nagyecsed települések szeretnének csatlakozni azokhoz a településekhez, akik a mátészalkai központi ügyelet szolgáltatásait kívánják igénybe venni.

Az előterjesztés szerint, az ügyeletet biztosító orvosok szakmai állásfoglalása alapján a jelenlegi létszámmal meg lehet oldani a 13 ezer fős ellátási körzet növekedés eredményezte többletmunkát. A szükséges személyi és tárgyi feltételek teljesítik a törvény által előírt minimumfeltételeket.

A MátészalkaLeaks csoport véleménye szerint, bár az előterjesztés szerint a szükséges feltételek adottak, de főleg az influenza járvány esetén akár jelentősen megnőhet a várakozási idő az ügyeleti ellátásban.Ezért kérjük Mátészalka Város képviselő-testületét, hogy a témát alaposan járja körbe, és kellő körültekintéssel döntsön.

aaaa.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr9313372477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása