A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

M3-as autópálya-Mátészalka-Országhatár útszakasz: leghamarabb 2025. utolsó negyedévére készülhet el!

Megérkeztek a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium válaszai.

2017. október 15. - Mátészalkaleaks

Ahogyan arról írtunk, az M3-as autópálya-Mátészalka-Országhatár útszakasszal kapcsolatban új  hír látott napvilágot a  Magyar Közlöny 2017.szeptember 13-i számában.

A MátészalkaLeaks csoport közérdekű adatigényléssel fordult a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumhoz, amelyre a napokban érkezett válaszlevél.

A dokumentumot  a lentiekben olvashatják.

 

 

q.png

 

Röviden:

A közbeszerzési eljárás előkészítse kezdődött meg amely kiterjed a a tanulmánytervre, a megvalósíthatósági tanulmányra, a környezeti hatásvizsgálat elkészítésére, valamint a környezetvédelmi engedély megszerzésére.

Az autópálya tervezése 2018. első negyedévében, és annak befejezése 2022. utolsó negyedévében várható.

A MátészalkaLeaks szakértőjének véleménye: leghamarabb 2023. elején írhatják majd ki a közbeszerzési eljárást, ha nincs fennakadás, akkor 2023.év végén átadhatják a munkaterületet a nyertesnek,és mivel  egy ilyen hosszúságú autópálya vagy gyorsforgalmi út kivitelezési ideje csaknem kettő év, így leghamarabb 2025. utolsó negyedévére lehet kész az útszakasz.

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr1512985620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása