A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Saját lakókörnyezetükbe piszkítanak! A térfigyelő rendszer sem tartja vissza a renitenseket!

Komoly gondolkodásbeli problémák lehetnek egyes állampolgároknál.

2017. október 08. - Mátészalkaleaks

Nem múlik el olyan hónap, amikor ne kellene az önkormányzatnak, a város különböző részeiről, több köbméternyi illegálisan lerakott szemetet összegyűjteni.

A helyzet most ősszel kaotikussá vált a Rácz kerti városrészben. Már megbecsülni sem lehet az illegális szemétlerakókban felhalmozott szemét mennyiségét. Az illegális szemétlerakást végző állampolgárok, éves szinten milliós károkat okoznak az önkormányzatnak. Ezeket a renitens személyeket már a térfigyelő kamerák sem rettentik el,lásd a mellékelt képet.

kameras.jpg

Jobb oldalt a kamera, figyelmeztető tábla a kukák felett, mégis gyűlik a kukák mellett a szemét.

 

További képek a Rácz kerti városrészből:

ezis.jpg

nador_2.jpg

nador.jpg

meg_ezisrackert.jpg

A Mátészalkaleaks csoport közérdekű bejelentést tett az ügyben, valamint kéri az önkormányzatot, hogy azokon a helyeken ahol a térfigyelő kamera-rendszer felvételei rendelkezésre állnak, nézzék azt vissza azokat, és tegyék meg a megfelelő lépéseket a hasonló esetek  számának csökkentése  érdekében.

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr9512940467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása