A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Sok a nyomvályú a 49-es főút mátészalkai szakaszán, közérdekű adatigényléssel fordultunk a Magyar Közút Nonprofit Zrt-hez!

2017. szeptember 26. - Mátészalkaleaks
Tisztelt Adatgazda!
 
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján közérdekű adatigényléssel fordulunk Önökhöz.
 
Adatigénylésünk az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 26.§ (1), a 28.§ (1) és a 29.§ (1) bekezdésein alapul, kérjük, hogy ennek megfelelően jelen közérdekű adatokra vonatkozó megkeresésünknek 15 napon belül tegyenek eleget.
 
Kérdéseink:
-A 49-es főút, Mátészalkán átvezető  (Mátészalka belterületi)szakaszán a 2017.évben milyen felújítási, karbantartási munkálatokat végeztek, illetve végeznek?
-Tervezik-e a 49-es főút Mátészalkán átvezető szakaszán ( Mátészalka belterülete) a nyomvájúk megszüntetését? Ha igen, akkor mikor? Különösképpen gondolok itt a mellékelt térképen pirossal megjelölt részre.
-A 2018.évben előreláthatólag milyen felújítási és karbantartási munkálatokat végeznek majd a 49-es főút Mátészalkán átvezető szakaszán?
-Mátészalkaleaks csoport-
nyomvaju2.png
nyomvaju_1.png
 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr7812898502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása