A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Előreláthatólag 2022-ig nem valósul meg a 471.számú főút megyei szakaszának szélesítése, és burkolaterősítése!

2017. szeptember 12. - Mátészalkaleaks

A megyei közgyűlés 2017.szeptember 14-én csütörtökön tartja következő gyűlését, ahol a Nemzeti Infrastruktúra Feljesztő Zrt.  tart beszámolót a megye közúthálózatának az állapotáról és a NIF által megvalósuló közútfejlesztési projektekről.

A megyei önkormányzat weboldalára felkerült beszámoló szerint, elkészültek a tervek, és beszerzésre kerültek az építési engedélyek, amelyek 2019.szeptember 5-ig érvényesek, majd az érvényességi idejük két évvel meghosszabbítható.

 

Megszerezték az építési engedélyeket a két mátészalkai körforgalomhoz, amely nem ehhez a projekthez tartozik. Mivel a szövegből egyértelműen nem derül ki, hogy a két körforgalom mikor kerül megépítésre, ezért a Magyar Közút Nonprofit Zrt-hez fordultunk  közérdekű adatigényléssel.

 

A levél:

 

Tisztelt Adatgazda!

 

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján közérdekű adatigényléssel fordulunk Önökhöz.

 

Adatigénylésünk az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 26.§ (1), a 28.§ (1) és a 29.§ (1) bekezdésein alapul, kérjük, hogy ennek megfelelően jelen közérdekű adatokra vonatkozó megkeresésünknek 15 napon belül tegyenek eleget.

 

Kérdéseink:

 

A mellékelt beszámoló 25. oldala szerint, a mátészalkai két építendő körforgalom építési engedélyeinek a kiadása megtörtént. A Magyar Közút NZrt. tervezi-e  a két körforgalom megépítését?

 

Ha igen, akkor mikor kezdődik a kivitelezés?

 

-Mátészalkaleaks csoport-

 

 

A dokumentumból:

a_3.png

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr2712823062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása