A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Elégedetlenségi akciót hajtottunk végre a Mátészalka-Debrecen vasútvonalon!

Egy vasúti kocsit teljesen kitakarítottunk, valamint jelmondatokkal ellátott ásványvízzel, legyezővel és napszemüvegekkel próbáltuk meg komfortosabbá tenni az utazóközönség útját.

2017. augusztus 29. - Mátészalkaleaks

"Komfortosabb utazási körülményeket Keleten  is " elnevezéssel polgári elégedetlenségi akció került megrendezésre a Mátészalka-Debrecen vasútvonalon. Az apropó az volt, hogy bár sokat fejlődött a vasúti kocsik tisztasága az elmúlt negyedév során, és mára már minden Mátészalka és Debrecen között közlekedő vonaton van egészségügyi papír, kéztörlő és többnyire szappan is, de még még mindig van tennivaló.

Ezért a Mátészalkaleaks csoport úgy gondolta, hogy vonat takarítással, ásványvíz, legyező és napszemüvegek osztogatásával próbálja meg felhívni az  illetékesek figyelmét a problémára.

Akciónk során több dolgos, takarító munkavállalóval találkozunk Fehérgyarmaton. Megfigyelésünk szerint, a rendelkezésükre álló idő nem elég számukra, hogy 3-5 vasúti kocsi minőségi takarításával végezzenek. Sajnos a felszereltségük is hiányos, a rendelkezésükre álló eszközökkel és anyagokkal maximum csak maszatolást tudnak végezni.

Fél órás utunk során egy vasúti kocsi üléseit takarítottuk meg, és egy  illemhelyiséget, valamint az alábbi jelmondatokkal elátottt ásványvizeket, napszemüvegeket és legyezőket osztogattuk:

- szükség van a Mátészalka- Debrecen vasútvonal felújítására!

- komfortosabb utazási körülményeket követelünk!

-legyenek klimatizált vasúti kocsik !

 

Videók:

 

 

Képek: 

 

 

 

img_20170829_102447.jpg

Undorítóan koszos volt az ülés.

img_20170829_104439.jpg

 Itt az etalon, jeleztük plakátunkkal a MÁV-nak! A teljesen kitakarított illemhelyiségben pózol Szabó Ricsi! 

 

img_20170829_105001.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr712787698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása