A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

A használt sínek észszerű hasznosításáért küzdünk!

A Szeged-Hódmezővásárhely vasútvonal helyett, a használt anyagok kerüljenek beépítésre a Mátészalka-Debrecen vasútvonalba!

2017. augusztus 28. - Mátészalkaleaks

A  2014–20-as fejlesztési ciklusban az Európai Uniós támogatásból biztosan nem valósul meg a Mátészalka-Debrecen vasútvonal felújítása, így a Mátészalkaleaks csoport elkezdte keresni az alternatív megoldásokat.

A napokban kezdődött el  az Ebes- Püspökladány vasúti szakasz felújítása. Az onnan kikerülő használt sínek alkalmasak még akár 100 km/órás sebessére is. El akarjuk érni, hogy a MÁV jelenlegi tervei ellenére, amely  szerint  a Szeged- Hódmezővásárhely közé építené be ezeket az anyagokat, a Mátészalka-Debrecen vasútvonal kapja a használt síneket.

Amennyiben Te is tennél a változás érdekében, írj levelet az eszrevetel@mav-start.hu   ügyfélszolgálati e-mail címre, vagy a david.ilona@mav.hu mailre, amely a  MÁV- vezér személyes mail címe.

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr5712786736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása