A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Teremőrt szeretnének a mátészalkai vasútállomásra!

2017. augusztus 14. - Mátészalkaleaks

A Mátészalkaleaks csoport most egy újabb, több éves problémát vet fel, és  a probléma megoldását akarja elérni, a sok érintettel karöltve.

Tisztelt MÁV!  

Az alábbi közérdekű bejelentéssel fordulunk Önökhöz,  kérjük hogy legyenek szívesek kivizsgálni bejelentésünket, és  amennyiben lehetséges, tegyék meg a  szükséges intézkedéseket.

 

Bejelentésünk az alábbi törvényen alapul,

2013. évi CLXV. törvény,1. § /3.pont

"Közérdekű bejelentés: olyan körülményre hívja fel a figyelmet, amelynek orvoslása, illetőleg megszüntetése a közösség vagy az egész társadalom érdekét szolgálja. A közérdekű bejelentés javaslatot is tartalmazhat.

A bejelentés:

A mátészalkai vasútállomás várótermében rendkívül sok olyan személy tartózkodik minden nap reggeltől-estig, akik nem rendelkeznek menetjeggyel és folyamatosan hangoskodnak, viselkedésükkel megbotránkozást keltenek az utasokban, és inzultálják az utazóközönséget. Tapasztalataink szerint a vonatra várakozók sokszor már nem is mernek például a kora  esti órákban a váróteremben várakozni az említett indokok miatt. Sokan a pénztárak körül csoportosulnak, így kifigyelve azt, hogy ki hol tartja az értékeit, és így megnő annak a veszélye, hogy az utazóközönséget megfosszák értéktárgyaiktól.

 

A javaslat:

 

A helyzet mielőbbi rendezése érdekében, a vasúttársaság legyen szíves olyan, rendszeresen jelen lévő teremőrt alkalmazni a mátészalkai vasútállomáson, aki ezeket a személyeket kordában tudná tartani már a puszta jelenlétével is. Tapasztalataink szerint a debreceni Nagyállomáson kitűnően működik a rendszer. 

 

Kérjük, hogy fontolják meg közérdekű bejelentésünket és segítség elő azt, hogy ezek a  nem utazási szándékkal az állomáson lévő személyek eltűnjenek a mátészalkai állomásról.

-Mátészalkaleaks csoport-

img_20170722_092739.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr8212747420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása