A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

A rossz úttal és az esővízzel küzdenek Mátészalka több utcájában!

Közérdekű adatokat igénylünk, hogy megtudjuk, mikor javulhat a helyzet.

2017. július 24. - Mátészalkaleaks

A Facebook közösségi oldalon kifakadtak Mátészalka több utcájának lakói. A Deák Ferenc utca, Deák Ferenc köz, az Irinyi utca, Kalmár utca, Kalmár köz és Szél köz lakói megelégelték a rossz utakat és tenni akarnak azért, hogy változás következzen be az áldatlan állapotokban. Így első körben a legnagyobb közösségi oldalon  adtak hangot véleményüknek.

csiki.png

 

A közérdekű adatigénylés:

 

Tisztelt Adatgazda!

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján közérdekű adatigényléssel fordulunk Önökhöz.

Adatigénylésünk az  információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 26.§ (1), a 28.§ (1) és a 29.§ (1) bekezdésein alapul, kérjük, hogy ennek megfelelően jelen közérdekű adatokra vonatkozó megkeresésünknek 15 napon belül tegyen eleget.

 

Kérdéseink:

1,Az önkormányzat tervezi-e a következő utak felújítását a 2017. vagy a 2018.évben? Deák Ferenc utca, Deák Ferenc köz, Irinyi utca, Kalmár utca, Kalmár sor, Szél köz.

 

2, Az önkormányzat milyen intézkedéseket tett, és  kíván tenni a 2017.évben annak érdekében, hogy az első kérdésben megjelölt utak minősége, járhatósága javuljon?

 

Üdvözlettel:

 

-Mátészalkaleaks csoport-

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr212686031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása