A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Egy hetes pályakarbantartás kezdődik hamarosan a Nyírbátor és Mátészalka közötti vasúti szakaszon!

Augusztus 6-tól vonatpótló buszok fognak közlekedni egyes napszakokban.

2017. július 10. - Mátészalkaleaks

A MÁV Zrt belehúzott. Hamarosan pályakarbantarás kezdődik Nyírbátor és Mátészalka állomások között. Hogy ez  a vasútvonal egy negyedét érintő  karbantartás mire lesz elég, még nem tudni.

Pozitív változásokat tapasztaltunk mi is,   mindennapos utazásaink alkalmával, hiszen van már a kézmosáshoz víz, van szappan, kéztörlő és egészségügyi papír is a vonatok többségén Mátészalka és Debrecen között (nem volt ez mindig így). Számtalan észrevételt is kaptunk a pozitív változásokról, több  Mátészalkát érintő vasútvonallal kapcsolatban.

A mátészalkai vasútállomás tisztasága is szemmel láthatóan  javult az elmúlt időszakban. Rendszeresen, nagy intenzítással takarítanak, az állomás ablakai  csillognak-villognak, a peronok is tiszták, virágokat is kihelyezett  a vasúttársaság.

Még a vasútállomáson jegy nélkül tartózkodó, hangoskodó, renitens személyektől nem sikerült megtisztítani a vasútállomást, de a közeljövőben ez irányban is történhetnek lépések.

A Mátészalkaleaks csoport közérdekű bejelentéssel fordul a vasúttárassághoz annak érdekében, hogy felhívjuk a figyelmet  erre a sok utast érintő poroblémára.

Javaslatunk szerint a vasúttársaság alkalmazzon olyan  vasútőröket a mátészalkai vasútállomás várótermébe, akik  rendszeres jelenlétükkel szavatolni tudnák a váróteremben,  az utasok biztonságát.

 

70721.jpg

 

 

img_20170618_135831.jpg

 Javult a helyzet a váróteremben is.

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr7912655387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása