A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Ez volt a legjobb megoldási javaslat?

Ha a parkólóban nem áll kocsi, egyszerűen kikerülik a fekvőrendőrt.

2017. június 25. - Mátészalkaleaks

Még februárban volt nálunk téma, a Kölcsey utca  forgalmának a szabályozása. Akkor az önkormányzat akár egy fekvőrendőr nélküli szabályozást is elképzelhetőnek tartott.

 

Idézet a levélből:

A forgalmi rend kialakításával kapcsolatosan javaslatok érkeztek az egyik legnagyobb helyi autós iskola tulajdonosa részéről, valamint a Műszaki Irodának is vannak a megoldásra javaslatai (melyek nem feltétlenül a fekvőrendőr visszahelyezésével oldaná meg a problémát), melyekkel kapcsolatban a Rendőrség érintett szervét írásban megkerestük, és a közös helyszíni bejárás, majd véleményalkotásuk alapján a rendvédelmi szerv megfelelő javaslatát haladéktalanul megvalósítjuk.

 img_20170625_083540_1.jpg

Megtörtént a kivitelezés, amely nem igazán tűnik hatékonynak, hiszen több panasz is érkezett már hozzánk a témában.Sokan egyszerűen kikerülik a fekvőrendőrt.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr1212619135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása