A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Tartós megoldást szeretnének!

Ismét járdát és utat önt el a szennyvíz a Rácz kerti városrészben.

2017. június 18. - Mátészalkaleaks

Már több éves probléma volt az Mátészalkán Mátészalkán, a Kórház utcáról a Rácz kert lakótelep felé lefordulva, A Báthory tér elején található szennyvíz csatornából szinte minden nap feltör a szennyvíz. 2016.novemberében közérdekű bejelentést tettünk  amelyet a szolgáltató kivizsgált és pár napon belül kijívtották a hibát.

 

Most újból támad a szennyvíz,így ismét a szolgáltató, a Nyírségvíz Zrt segítségét kérjük a helyzet mielőbbi és tartós megoldásának az érdekében.

 

A levél:

 

Tisztelt Nyírségvíz Zrt!

A mellékelt fényképet a Rácz kertben készítettük,  ahogy a Kórház utcáról lekanyarodunk a Rácz kerti lakótelep felé, a legelső aknából rendszeresen feltör a szennyvíz.
Még 2016. novemberében be volt jelentve, és akkor két nap alatt elhárították  a hibát, akkor  a Kórház utcai gerincvezeték volt eldugulva.
Kérjük, hogy legyenek szívesek megoldani a problémát.
Üdvözlettel:
                            -Mátészalkaleaks csoport-
helyzet.jpg
                                                                              Merre tovább?

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr8212603147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása