A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Bojkottra hívjuk a Mátészalka-Debrecen vasútvonal utazóközönségét!

Ha nem lesz utas, talán másképp állnak majd a Mátészalka-Debrecen vasútvonal ügyéhez !

2017. április 07. - Mátészalkaleaks

Úgy döntöttünk, hogy május végén (legalább) egy napra bojkottáljuk a Mátészalka-Debrecen vasútvonal járatait, és azt szeretnénk ha  a bojkott napjain minél kevesebben vegyék igyénybe a vasúttársaság szolgáltatásait.

Hogy mi is az a bojkott?

A bojkott valaminek a többek által összehangolt módon történő visszautasítása, általában a helytelenítés kifejezésére, vagy bizonyos feltételek kierőszakolására. Tipikusan valakivel, rendszerint bolttal, céggel vagy szervezettel szemben való nyomás gyakorolását célozza.

 

Első célunk az, hogy ráébredjen a MÁV arra, hogy kultúrált utazási körülményeket kellene biztosítania a szabolcsi utazóközönség számára, második célunk pedig az, hogy Dr. Seszták Miklós minisztériuma jelentős forrásokat csoportosítson át a vasútvonal mielőbbi felújítására.

Igyekszünk  majd megszervezni az adott napon, napokon,  azoknak az utazását, akiknek okvetlenül fontos. Ezért várjuk busszal rendelkező vállalkozások, és saját személygépkocsival rendelkező állampolgárok felajánlásait, akik szívesen segítenének nekünk a figyelemfelhívó akcióban.

Részletek hamarosan...

Felajánlás tehető üzenetben, illetve a mateszalkaleaks@gmail.com e-mail címen.

 

boycott-the-boycott-960x400.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr8512408817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása