A néha kellemetlen, és a nehezen hozzáférhető mátészalkai adatok lelőhelye.

MátészalkaLeaks

Olvasói levél: javaslatok a stranddal kapcsolatban.

2017. március 29. - Mátészalkaleaks
Tisztelt Mátészalkaleaks csoport!
A városi strand külső része hosszú idő után az elmúlt évben részlegesen felújításra került sokunk örömére .
Üröm az örömben hogy a hátsó termál medence és a medence mögötti rész (régi Erdért faház környéke )azonban ugyanúgy mint sok éven át a természet gondozásában maradt .
Volt próbálkozás a terület civilizáltabbá tételére ami sajnos csak addig jutott hogy elkezdték kitakarítani a dzsungelt -nem találok jobb hasonlatot és azt csomókba rakták .
Elszállítani már nem sikerült mint ahogyan a terület határán lévő kerítést sem sikerült helyreállítani a valamikor ott lévő nyárfák kitermelése óta kb 10 éve .
 
Így a nyilvánosságon keresztül kérdezem az  illetékeseket,  mikor kívánják rendbetenni a területet azért is mert a terület 49 számú főút  felőli oldalán csónakázó tó kialakításába kezdtek talán érdemes lenne egy parkos részt kialakítani mellette  - a lehetőség adott.
Javaslom nézzék meg a helyszínt ha tehetik,a régi kabinsor mellett le lehet sétálni természetesen az új kerítés túloldalán !
Tisztelettel:
O. Zsolt
strand.png
   Fotó: www.szalkaviz.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mateszalkaleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr4712386445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása